RÓLUNK

A Build Logic Kft-t azért alapítottuk, mert szeretnénk a bennünk rejlő kreativitást, szaktudást a megrendelőink szolgálatába állítani. Fiatal tervezőcsapatunk értékálló alkotások létrehozására, a stiláris és szerkezeti tisztaság megteremtésére törekszik munkáiban. Nagy hangsúlyt fektetünk az energiatakarékos műszaki megoldásokra, és támogatjuk a megújuló energiák minél nagyobb arányú hasznosítását. Kiemelkedően fontosnak tartjuk az intenzív, célirányos párbeszédet Megbízóinkkal és a Munkatársainkkal egyaránt. Hiszünk abban, hogy ez a minőség és a hosszú távú eredményes együttműködés záloga. Megbízóink a tervezési folyamatot akár 3D-ben nyomon követhetik. Rugalmasan alkalmazkodunk Megbízóink igényeihez; forduljon hozzánk bizalommal!

2014-ben úgy döntöttünk, hogy típusház tervezéssel bővítjük szolgáltatásainkat. A fogalmhoz az elmúlt évtizedekben számos előítélet tapadt – mi azt szeretnénk bebizonyítani, hogy igenis van létjogosultsága tipizált, de részleteiben mégis variálható háztervek értékesítésének.

A TÍPUSHÁZAK MELLETT-ELLEN SZÓLÓ ÉRVEK

ELŐNY:

  •  A tervezési folyamat lerövidül
  •  A típusház tervek töredékébe kerülnek az egyedi tervezésű családi házakhoz képest (160.000 HUF)
  •  A közhiedelemmel ellentétben nem jelent jelentős kötöttséget: a helyiségek, burkolatok, bútorozás, nyílászárók szabadon, felár nélkül variálhatóak, amiben irodánk teljes mértékben partner!
     Csupán az alapvető teherhordó szerkezetek (teherhordó falazat, tetőszerkezet, gerendák stb.) helyzete fix.


HÁTRÁNY:
  •  szűk telken, egyedi táji-, vagy épített környezetben (ősfás telek, faluközpont stb) nem javasoljuk ezt a megoldást, mert a karakteres helyzetek egyedi megoldást kívánnak.